W mojej małej kuchni spędzam nie za wiele czasu. Gotować nie bardzo lubię, ale jeść za to bardzo. Stołowanie się w restauracjach nie jest złe, ale jak sama ugotuję (albo mój Miły) to smakuje lepiej i wiem co tam w środku siedzi.
Potrawy w większości nie należą do dietetycznych, bo szwajcarska kuchnia taka nie jest. Jest ciężko, tłusto, pożywnie i smacznie.
Jeżeli chcesz w swoim domu spróbować szwajcarskich specjałów, to się nie wstydź i korzystaj!
Smacznego!
Obiad/ kolacja:
Ryba w sosie paprykowym
Kolorowa zapiekanka makaronowa
Rogaliki
Ryba w cieście z czerwonym sosem
Kotleciki wieprzowe
Treberwurst
Kolorowa zapiekanka makaronowa
Rogaliki
Ryba w cieście z czerwonym sosem
Kotleciki wieprzowe
Treberwurst
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz